Nyårsafton

Goddagens...

Det verkar som om min nyårsafton blir lika tråkig som vanligt - om inte tråkigare. Det var ju mening att jag och mina "gamla" kompisar skulle ha en egen fest här i Björktjära (anledningen till att jag kallar dem mina gamla kompisar är det att vi har bott i samma område typ hela livet, men när vi började på gymnasiet började jag på skolan i Bollnäs och alla de andra i Byn, ca 4 mil väster om Bollnäs, p.g.a det här träffar jag dem nästan aldrig längre eftersom jag knappt har någon fritid). Tyvärr verkar det inte bli något av med festen då vi inte hade någonstans att vara.
Jag är inte direkt någon "festprisse" så jag brukar chilla med lite smällare eller något liknande på nyårsafton, lite barnsligt enligt vissa...barnsligt kul enligt andra. Jag är väl någonstans mitt emellan dessa två åsikter. Iaf så har jag inte ens smällare eller raketer i år, så det suger. Nä, det verkar inte bättre än att jag får sitta och spendera kvällen med mina föräldrar (syrran ska bort), lite tråkigt kanske, men, tja, det kan väl vara lite trevligt också på sitt sätt :). Jag tankade iaf hem 7 filmer i går när jag kom hem, så jag har ju lite att se iaf, hehe.

Förövrigt var jag ut i kylan för någon timme sedan och tog några bilder, tyvärr blev de flesta misslyckade, men jag slänger upp en utav dem ändå.
Nu kommer jag inte på något mer att skriva om denna händelsefattiga dag, utan det återstår bara att önska er andra en trevlig kväll.

Chilla med spriten,  
// Bäcke


Frosttäcke,

© Bäcke


Kommentarer
Postat av: Liene

sv: japp, det var så lätt:)



Äsch, man är inet töntig bara för att man umgås med lugnare folk:) man är då mognar oftast.

Bilden var ju underbar!

2008-12-31 @ 21:20:56
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Emma

Otroligt snygg bild! =)

2009-01-01 @ 13:22:23
URL: http://blueice.blogg.se/
Postat av: Sofie

Det var ju inte en misslyckad bild ;D den var otroligt fin bild :)

2009-01-01 @ 23:46:55
Postat av: Bäcke

Tack :D

2009-01-02 @ 00:41:54
URL: http://baecke.blogg.se/
Postat av: Liene

Kommentera här...

2009-01-02 @ 20:05:54
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Bäcke

sure

2009-01-02 @ 21:06:07
URL: http://baecke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0