Nya bilder

Lägger upp några nya bilder som jag tagit på sistone.


Silkesvatten,
© Bäcke


Vattenfors,
© Bäcke


Svartvit flod,
© Bäcke


Före Björn Rosenström,
© Bäcke


// Bäcke

Friidrottskolan

Under den gångna veckan har jag varit ledare för Nordea Friidrottsskola. Det har varit väldigt kul, givande...och tröttsamt, hehe.
Inte minst att vänja sig vid att gå upp klockan 8 varje morgon när man är van att vakna upp vid 12-snåret och därefter chilla i soffan med en film.
Aja, det har varit roligt som sagt, och det verkar dessutom som om jag kommer få min första artikel publicerad i en tidning, så det är mycket roligt. Visserligen är den ganska kort (1500 tecken) och jag kände mig rätt ringrostig, då jag inte skrivit ordentligt sedan i slutet av maj.
Hoppas Christian Westin på BollnäsNytt tycker den duger iaf, ska försöka få praktik där i höst, så det skulle vara bra om jag kunde få in en fot redan nu.

Nu ska jag göra något annat...eller, nää..jag sitter nog kvar vid datorn ett tag, hehe.
Btw så hoppade Christian Olsson 17.24 i comebacken idag! Så sjukt glad för hans skull!
KUNGEN ÄR TILLBAKA!

// Bäcke

Sjuk

Rubriken säger allt.
Jag förstår inte varför jag är sjuk så ofta nu förtiden :( Förr var jag sjuk rutn två gånger om året. Nu har jag varit sjukt typ fyra gånger sedan i julas!
Kanske är utomhus för lite nu förtiden...
Aja, nu är jag iten så kraftigt sjuk i alla fall. En förkylning som troligtvis är över på torsdag. Jag hoppas det i alal fall, eftersom jag på lördag har hemmatävling - Fortum-Spelen på Sävstaås...för första gången på i princip exakt ett år ställer jag upp i längd, ska bli riktigt roligt faktiskt.
Sedan fick jag nyss reda på att jag ska lana hela helgen dessutom (förutom då jag tävlar så klart). Så det blir en helg att se fram emot!

Blickar jag ytterligare en vecka framåt i tiden så infaller Nordea Friidrottskola v.30 mån-fre kl 10-12 på Sävstaås där jag är ansvarig ledare. Tjänar ca 1500-2000 kr rent för drygt 10 roliga timmar, så det är det lätt värt!

Nej, nu ska jag fortsätta tråka, kanske tar och ser en film, blivit dåligt med det på sistone...

// Bäcke


Randombild - Fäbohö
© Bäcke

VUS + Driver

Kom på att jag glömt att berätta för er:
Det lossnade äntligen lite i tresteget för mig på Världsungdomsspelen och jag "godkändvind-persade" på 13.70 i -1.2 m/s motvind! :)

Fett taggad inför sommaren nu :D.


Förövrigt hade jag min första körlektion på Driver idag och den får jag väl säga gick bra. Han godkände mig på allt jag gjorde och sade att jag nog skulle klara det på 5 lektioner, precis som jag vill!
Måste ta å börja plugga teorin nu snart tror jag.

Men nu blire cs, hähä.

// Bäcke

RSS 2.0