"Extra inlägg"

Jag vet att jag inte skulle nämna IPRED-Lagen något mer, då det ändå inte tjänar någonting till.
Men eftersom domen mot The Pirate Bay kommer i morgon så var jag tvungen att skriva en liten kommentar på DN:s hemsida angående IPRED. När jag väl gjort det tänkte jag att jag lika gärna kunde dela med mig av det till er. I princip samma sak som innan, men ändå...

" Jag blir besviken. Besviken på regeringen, besviken på filmbolagen, besviken på "demokratin". Vad jag vet defineras ordet "demokrati" som något där alla är med och bestämmer. Sveriges regering har tyvärr ändrat denna definition genom att diktaturmässigt genomföra lagar som en enorm majoritet är emot. Det som skrämmer mig ännu mer än detta faktum är vad lagen innebär. Enligt undersökningar tankar var tredje man i 15-29 år åldern. Reinfeldt och co. kriminellförklarar alltså var tredje svenska, manliga ungdom. Att alla ungdomspartier satte sig upp mot lagen brydde sig ingen heller om, för vem bryr sig om Sveriges ungdomar? - Sveriges FRAMTID? Ingen i regeringen i alla fall, ungdomarna är ju kriminella...Men, men är det ett "anti-Robin Hood-samhälle" politikerna vill ha så får de väl det, pöbeln har inget att säga till om längre. Är det något jag lärt mig av den nya lagen så är det att filmbolagen bara är ett gäng giriga blodsugare som inte bryr sig ett skit om sina kunder, utan bara vill försäkra sig om att få ut vartenda öre som det går. Nej, jag har helt tappat förtroendet för filmindustrin, en rejäl bojkott är vad som behövs..."

Förövrigt så skrev jag ner lite tankar angående bloggar med mera i går i Word till den där undersökningen i Umeå. Kanske lägger till lite mer sedan, men då jag skickat texten kommer jag även att publicera den här. Jag tycker mest jag bara svamlade en massa skit, men förhoppningsvis ska den väl bringa lite ljus till Umeås forskare!

Jag kom på att jag inte lagt ut någon bild på mitt "nya" hår här än. Albin kommenterade och ville att jag skulle göra det, så - för er som inte redan sett det på bdb - här har ni en bild!

(Intressanta länkar angående The Pirate Bay och IPRED:
http://www.aftonbladet.se/kultur/article4914864.ab
http://www.dn.se/kultur-noje/hur-forandras-dina-natvanor-av-ipred-1.835415#
http://www.dn.se/kultur-noje/konst-form/the-pirate-bay-pa-museum-1.845423
http://www.dn.se/kultur-noje/ipred-acta-telekompaketet-the-pirate-bay-1.845128)


// Bäcke


           Morgon 9/4 2009 kl 07.40                         Eftermiddag 9/4 2009 kl 14.20

© Bäcke


Kommentarer
Postat av: johan

på högra bilden påminner riktigt mkt om ngn men kan inte komma på vem :o

2009-04-19 @ 19:02:04
URL: http://johanbliixt.blogg.se/
Postat av: bevakare

du är snygg :) men bevakar gör jag för att du är bra på att ta kort ^^

2009-05-01 @ 21:24:54
Postat av: Bäcke

Hehe, tack ;P

2009-05-06 @ 14:20:27
URL: http://baecke.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0